Voor ons staat U, de klant, centraal.

Over Groep Dender

Frederik Simon, in het dorp Baasrode beter gekend als “Meester Simon” start in 1948 als verzekeringsmakelaar.

In 1989 neemt Cyrille Hiel, schoonzoon van meester Simon,  het kantoor op het huidige adres over (Dorpsplein 19, 9200 Baasrode) en start de IPPA bank. Hij bouwt in de loop der jaren het kantoor uit tot bank -, verzekerings – en boekhoudkantoor.

Drukke bezigheden zorgen ervoor dat er gespecialiseerd wordt in bank – en verzekeringsactiviteiten.

In 2003 stapt zoon Jan Hiel in de bloeiende zaak en hij neemt in 2006 het kantoor over.

In 2009 vervoegt Sébastien Wauthier het kantoor. Sébastien gaat zich toeleggen op de verdere uitbouw van het AXA bankkantoor en de fiscale begeleiding van zelfstandigen.

Jan specialiseert zich verder als onafhankelijk verzekeringsmakelaar voor particulieren, zelfstandigen en ondernemingen.

In 2011 neemt Kantoor Hiel het verzekeringskantoor Aerts uit Dendermonde over, waardoor Groep Dender tot stand komt.

Er wordt gewerkt vanuit 2 locaties, Dorpsplein 19 te Baasrode (Kantoor Hiel) en Mechelsesteenweg 242 te Dendermonde (Kantoor Aerts).

Begin 2016 sluit ook verzekeringskantoor De Rop uit Dendermonde (Veerstraat 16 ) aan bij Groep Dender. Dit kantoor verhuist midden 2017 naar de Mechelsesteenweg.

Door het verdwijnen van Record Bank Dendermonde besluit zaakvoerder Dirk Vertongen om zich met zijn spaar-, krediet- en verzekeringsactiviteiten ook aan te sluiten bij Groep Dender. Vanaf 1 juli 2018 vindt u Dirk terug in ons kantoor op de Vlasmarkt in Dendermonde.

Dankzij de samenwerking van deze  kantoren binnen de ruime driehoek Baasrode – Dendermonde – Zele komt er een bundeling en uitwisseling van enorm veel kennis en ervaring, met steeds hetzelfde doel voor ogen: de klant nog beter van dienst kunnen zijn!

Back to Top