Bescherming van uw gezin

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar zorgen wij ervoor dat we u een ruim aanbod kunnen geven van maatschappijen en hun verschillende verzekeringen. Elke verzekering kan persoonlijk en op maat van de verzekeringsnemer gemaakt worden. Met ons statuut van drie-sterren-makelaar kunnen wij u zeer interessante voorwaarden garanderen.

Familiale verzekering

Familiale verzekering

Wat?

De familiale verzekering of de verzekering burgerlijke aansprakelijkheid privéleven, is een contract dat u en uw gezin dekt tegen de financiële gevolgen van kleine en grote ongevallen en/of schade die voorvallen bij u thuis of buitenshuis. Thuis, te voet, op de fiets, in de trein, tram of bus, tijdens sportieve activiteiten of op vakantie, overal ter wereld …

De familiale beschermt u en uw gezin voor schade die wordt aangericht door u of hen aan derden of aan u. Er zijn verschillende uitbreidingen en waarborgen mogelijk, afhankelijk van de activiteiten van uw gezin..

Voor wie?

Deze verzekering dekt alle personen en huisdieren die onder uw dak wonen, ze vergoedt eveneens schade veroorzaakt aan derden door volgende personen:

 • Uw kinderen die op kot verblijven of die het ouderlijk huis minder dan 6 maand geleden verlaten hebben ;
 • De niet-inwonende kinderen ten laste van u of de partner waarmee u samenwoont;
 • De personen die op uw kinderen of dieren passen;
 • De kinderen en dieren waar u zelf op past, ook als u voor die kinderopvang betaald wordt;
 • Uw poetsvrouw en/of tuinman die bij u aan het werk zijn;
 • Vrienden die bij u op logement zijn.

Kom gerust langs in één van onze kantoren of contacteer ons telefonisch of per mail. Wij geven u graag verder uitleg over deze noodzakelijke familiale verzekering.

Overlijdensverzekering

Overlijdensverzekering

Een overlijden heeft voor de familie vaak zware financiële problemen tot gevolg. Wie gaat de opleiding van de kinderen bekostigen? Hoe gaat men zijn huidige levensstandaard behouden?

Bovenop een plotse daling van de bestaansmiddelen, komen er soms zware kosten bij zoals de ziekenhuisfacturen, begrafeniskosten en successierechten. Het is dus verstandig om op zeker te spelen met een overlijdensverzekering.

Een overlijdensverzekering biedt uw familie financiële zekerheid in geval van overlijden. Deze verzekering garandeert de storting van een bepaald kapitaal aan uw rechthebbenden.
Voor meer info kan u steeds in onze kantoren terecht.

 

fuckdeesallemaal

Bijstandverzekering

 • Thuis of eender waar ter wereld gekwetst zijn of ziek zijn,
 • Thuis, in België of waar ook in Europa een panne hebben met de wagen,
 • In het buitenland medische zorgen behoeven of gerepatrieerd moeten worden,
 • Pech, dewelke dan ook, in binnen-of buitenland.

Dit zijn slechts enkele ongelukkige situaties waarbij iedereen de gratis hulp van een gespecialiseerde bijstandsverlener zal appreciëren.

Wat?

De bijstandsverlener is er om de verzekerde die geconfronteerd wordt met een probleem te helpen. Hij zal niet alleen de hulp organiseren maar eveneens de kosten van de bijstand ten laste nemen.

Deze bijstandverzekering verleent alle nodige hulp, 7 dagen op 7, 24 uur op 24. Dankzij het gratis noodnummer kan u steeds beroep doen op gespecialiseerde bijstandverleners die er een sport van maken om u zo snel mogelijk uit de nood te helpen.

Kom gerust langs op kantoor of contacteer ons voor meer uitleg!

fuckdeesallemaal

Hospitalisatieverzekering

Jaarlijks wordt één gezin op drie geconfronteerd met een hospitalisatie. U hoeft niet ernstig ziek te zijn om een gepeperde rekening voorgeschoteld te krijgen.

De voorkeur voor een bepaalde arts of ziekenhuis, een privékamer, enz… deze zaken doen uw factuur snel oplopen. En de uitkering van het ziekenfonds is soms lager dan verwacht…

De hospitalisatieverzekering beschermt u en uw gezin bij verwachte en onverwachte medische ziekenhuisopnames. Verschillende extra waarborgen zorgen ervoor dat u zich nog veiliger voelt!

Voor meer info kan u steeds in onze kantoren terecht.

fuckdeesallemaal

Zelfstandigen

 • U oefent een vrij beroep uit, bent zelfstandige of bedrijfsleider van een onderneming van 1 tot 10 personen ?
 • U staat aan het hoofd van een onderneming van meer dan 10 personen?

Dan bent u bij ons op het juiste adres!

Wijzelf zijn beroepshalve actief als zelfstandige/zaakvoerder van een vennootschap. Wij kunnen ons met andere woorden perfect inleven in de verwachtingen die u heeft op het vlak van service en verzekeringsadvies, zowel op uw professioneel vlak als in uw privéleven.

Als zelfstandige (al dan niet met vennootschap) heeft u een aantal specifieke behoeften. U wenst:

 • Uw professionele en persoonlijke bescherming en gezondheid te verzekeren;
 • Uw zaak uit te bouwen (en werkmateriaal beschermen);
 • Uw patrimonium te beschermen;
 • Uw personeel te beschermen;
 • Uw karig wettelijk pensioen aan te vullen met een extra pensioen kapitaal;
 • Het voortbestaan van de zelfstandige activiteit of u onderneming te vrijwaren in geval van ziekte, invaliditeit of overlijden.

Hierbij wenst u uiteraard de fiscale aftrekmogelijkheden, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak, maximaal te benutten. Onze boekhoudkundige achtergrond geeft hierbij een grote meerwaarde.

Kom gerust langs, of nog liever: wij komen graag tot bij u, om uw zaak van dichtbij te kunnen zien.
Contacteer ons voor meer uitleg!