Voor ons staat U, de klant, centraal.

Bescherming van uw gezin.

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar zorgen wij ervoor dat we u een ruim aanbod kunnen geven van maatschappijen en hun verschillende verzekeringen. Elke verzekering kan persoonlijk en op maat van de verzekeringsnemer gemaakt worden. Met ons statuut van drie-sterren-makelaar kunnen wij u zeer interessante voorwaarden garanderen.

Familiale verzekering

De familiale verzekering of de verzekering burgerlijke aansprakelijkheid privéleven, is een contract dat u en uw gezin dekt tegen de financiële gevolgen van kleine en grote ongevallen en/of schade die voorvallen bij u thuis of buitenshuis.  Thuis, te voet, op de fiets, in de trein, tram of bus, tijdens sportieve activiteiten of op vakantie, overal ter wereld … De familiale beschermt u en uw gezin voor schade die wordt aangericht door u of hen aan derden of aan u. Er zijn verschillende uitbreidingen en waarborgen mogelijk, afhankelijk van de activiteiten van uw gezin.

Lees meer…

Overlijdensverzekering

Een overlijden heeft voor de familie vaak zware financiële problemen tot gevolg. Wie gaat de opleiding van de kinderen bekostigen? Hoe gaat men zijn huidige levensstandaard behouden? Bovenop een plotse daling van de bestaansmiddelen, komen er soms zware kosten bij zoals de ziekenhuisfacturen, begrafeniskosten en successierechten. Het is dus verstandig om op zeker te spelen met een overlijdensverzekering.

Lees meer…

Bijstandverzekering

De bijstandsverlener is er om de verzekerde die geconfronteerd wordt met een probleem te helpen. Hij zal niet alleen de hulp organiseren maar eveneens de kosten van de bijstand ten laste nemen.

Deze bijstandverzekering verleent alle nodige hulp, 7 dagen op 7, 24 uur op 24. Dankzij het gratis noodnummer kan u steeds beroep doen op gespecialiseerde bijstandverleners die er een sport van maken om u zo snel mogelijk uit de nood te helpen.

Lees meer…

Hospitalisatieverzekering

Jaarlijks wordt één gezin op drie geconfronteerd met een hospitalisatie. U hoeft niet ernstig ziek te zijn om een gepeperde rekening voorgeschoteld te krijgen. De voorkeur voor een bepaalde arts of ziekenhuis, een privékamer, enz… deze zaken doen uw factuur snel oplopen. En de uitkering van het ziekenfonds is soms lager dan verwacht…

Lees meer…

Zelfstandigen

Wijzelf zijn beroepshalve actief als zelfstandige/zaakvoerder van een vennootschap. Wij kunnen ons met andere woorden perfect inleven in de verwachtingen die u heeft op het vlak van service en verzekeringsadvies, zowel op uw professioneel vlak als in uw privéleven.

Lees meer…

Back to Top