Bescherming van uw goederen

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar zorgen wij ervoor dat we u een ruim aanbod kunnen geven van maatschappijen en hun verschillende verzekeringen. Elke verzekering kan persoonlijk en op maat van de verzekeringsnemer gemaakt worden. Met ons statuut van drie-sterren-makelaar kunnen wij u zeer interessante voorwaarden garanderen.

fuckdeesallemaal

Autoverzekering

De auto in uw garage vertegenwoordigt veel geld. Logisch dat u er uitstekend zorg voor draagt en daar hoort ook een goede autoverzekering bij.

Bij een autoverzekering heeft u keuze uit verschillende waarborgen. Van burgerlijke aansprakelijkheid, voertuigschade, juridische bijstand tot bijstand bij ongeval en pech. Een goed advies is de beste oplossing om met een gerust geweten de baan op te gaan.

U mag er op rekenen dat wij samen met u  door de volledige verzekeringspolis gaan om alle details en mogelijkheden te bespreken.
Zowel voor particulier als voor professioneel gebruik.

Contacteer ons

fuckdeesallemaal

Brandverzekering

Uw woning is ongetwijfeld één van uw meest waardevolle beleggingen.

Een goed aangepaste brandverzekering is daarom op zijn plaats. Wij maken, samen met u, een op maat gemaakte polis die uw woning het best beschermt.

Wat te doen bij een schadegeval?

Een schadegeval is nooit een lachertje. Naast de emotionele verwerking dient er vaak op materieel vlak heel wat geregeld worden.

Als verzekeringsmakelaar willen wij onze klant maximaal bijstaan in deze vervelende momenten. Dankzij onze eigen schaderegelingdienst hoeft u zich niets aan te trekken, het volledige schadegeval wordt voor u opgelost!