Langetermijnsparen

Langetermijnsparen - GroepDender

Langetermijnsparen

Langetermijnsparen

Spaar en stort dit jaar tot 2.350 euro in een langetermijnspaarcontract – afhankelijk van uw inkomen – en pik een mooi fiscaal voordeel mee!

Vaste rentevoet of potentieel hoger rendement

Wanneer je kiest voor langetermijnsparen, dan kun je bij GroepDender kiezen uit twee verschillende formules.

  • De eerste optie (individuele tak 21-levensverzekering volgens het Belgische recht) combineert veiligheid, aantrekkelijk rendement tegen een vaste rentevoet en fiscale voordelen. De bedragen die je maandelijks of jaarlijks spaart, worden belegd tegen de rentevoet die geldig is op het moment van premiebetaling. Die rentevoet is gegarandeerd gedurende de volledige looptijd van het contract. Toekomstige premies profiteren van de rentevoet die geldig is op het moment van betaling. Bovendien kan jouw rendement toenemen door eventuele jaarlijkse winstdelingen, maar die zijn niet gegarandeerd zijn en afhankelijk van de economische situatie.

 

  • De tweede optie (individuele tak 23-levensverzekering volgens het Belgische recht) biedt potentieel hoger rendement, maar dit is niet gegarandeerd. Deze verzekering is gekoppeld aan beleggingsfondsen, waardoor de waarde van je belegde bedrag in de loop van de tijd kan schommelen. Wanneer je voor deze optie kiest, moet je je bewust zijn van het risico dat je een deel van jouw kapitaal kunt verliezen.

Een flexibel spaarplan voor je pensioen

Je kunt al starten met langetermijnsparen vanaf 30 euro per maand. Zo spaar je op een jaar een gemakkelijk 360 euro. Het maximaal bedrag is dit jaar vastgesteld op 2.350 euro.

Meer weten?

Meer pensioen, minder belastingen, wie wil dat nu niet? Contacteer ons, kom eens langs voor een gesprek en ontdek van welke voordelen jij kunt genieten bij langetermijnsparen. Dit allemaal volledig vrijblijvend.

Stelt jouw drukke schema je niet in staat om tot bij ons te komen? Dan komen wij met alle plezier tot bij jou. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte op maat.

 

Interesse in deze verzekering?

Interesse in deze verzekering?

Laat jouw gegevens achter zodat een van onze experten jou kan contacteren met een interessant voorstel.


Ik heb interesse in: