Reisverzekering

Eindelijk… de zomer is in het vooruitzicht. En dat wil zeggen dat het reisseizoen weer voor de deur staat. Ben je van plan om binnenkort nog eens goed te genieten van een zorgeloze vakantie? Dan voorzien wij jou van een betrouwbare reisverzekering. Of is voor jou een annulatieverzekering al voldoende? Dit is wat je moet weten, voor je op reis vertrekt.

Reisverzekering en Annuleringsverzekering

Reisverzekering

Wat is een reisverzekering?

Met een reisverzekering ga je verzekerd op reis. Een reisverzekering komt tussen bij ongevallen en schade, maar ook bijvoorbeeld wanneer je bagage gestolen wordt of als je wordt opgenomen in het ziekenhuis.

Maar, jouw reisverzekering kan echter ook al aangesproken worden nog voor je vertrekt. Overlijdt er een familielid of gooit het herexamen van een van je kinderen roet in het eten? Dan kan een annulatieverzekering de kosten die niet kunnen worden gerecupereerd, terugbetalen. Bij Groep Dender bekijken we samen de beste opties voor jouw vakantie best.

Is een reisverzekering verlicht?

Een reisverzekering is niet verplicht, maar het wordt wel sterk aanbevolen. Door de financiële bescherming en gemoedsrust die een reisverzekering biedt, heb je een zekere gemoedsrust in geval van medische noodgevallen of annulering van de reis.

Kan ik een reisverzekering afsluiten nadat ik mijn reis heb geboekt?

Je kunt na het boeken van jouw reis, een reisverzekering afsluiten. Weet wel dat sommige dekkingsopties enkel beschikbaar zijn als je je verzekering afsluit voor het boeken van je reis.

Het is dus belangrijk om steeds zo vroeg mogelijk te denken aan jouw reisverzekering, zodat je van de meest voordelige en betaalbare reisverzekering kunt genieten.

Meer weten?

Onverwachte situaties? Laat jouw reis niet verpesten.Met onze reis- en annuleringsverzekeringen ga jij veilig op weg. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte en maak je klaar om met een gerust hart op reis te gaan.

 

Interesse in deze verzekering?

Interesse in deze verzekering?

Laat jouw gegevens achter zodat een van onze experten jou kan contacteren met een interessant voorstel.


Ik heb interesse in: