Over GroepDender

1302

Jan Hiel wint op zijn eentje de Guldensporenslag. Hij laat een verpletterende indruk na.

1404

1404. Alweer een glansrol voor Jan.

Wacht maar, mijn tijd komt nog wel, grinnikt zijn trouwe kompaan Sébastien.

1969

Jan zet samen met zijn vriendje Sébastien de eerste stap op de maan. Ze twijfelen of ze wel op het juiste adres zijn aanbeland, maar na het raadplegen van Sébastiens Motorola blijkt dit correct te zijn. Zie je wel, zegt Jan, de gps van mijn Porsche laat ons nooit in de steek. Sébastien beaamt.

1969 en een dag later

Als we nu eens een echte auto de ruimte inschieten?, denkt Sébastien.

1989

Cyrille Hiel opent in het centrum van de metropool Baasrode het IPPA Bank- en Verzekeringskantoor. Deze activiteiten heeft hij overgenomen van zijn schoonvader Frederik Simon (alias meester Simon). Het pand op het Dorpsplein wordt de uitvalsbasis voor de komende jaren.

2003

Jan Hiel besluit om in de zaak te stappen. Gedaan met basketten, schoenen aan de haak, tijd voor het échte werk!

2009

Na een carrière bij AXA komt ook Sébastien Wauthier tot de jaren van verstand. Jan en Seb nemen het verzekeringskantoor van Bart Aerts over.  GroepDender is geboren!

2015

Een nieuwe bevruchting: de AXA kantoren van Dendermonde en Zele sluiten aan bij GroepDender! Frank, Greet, Nicole en hun team brengen nog meer ervaring en kennis mee.

Een jaartje later is het opnieuw prijs: GroepDender heet de verzekeringskantoren van Chris De Rop en Dirk Vertongen welkom!

 

2019

GroepDender waagt de stap vanuit Baasrode en Dendermonde naar het nabijgelegen dorp Gent…

Met de overname van het AXA bankkantoor van Herremans-Naessens en de verzekeringsactiviteiten van De Rocker & Van Raemdonck, is een volgende stap gezet. Vanuit onze locaties in Drongen en Beervelde kunnen we gemakkelijker onze Gentse klanten servicen.

We love Gent!

2021

We verwelkomen een nieuw lid binnen onze familie… en wat voor één! Evelien Franckaert en haar team (Michaël, Eddy en Sofie) sluiten aan.

De GroepDender familie verblijft met haar kantoren op 4 locaties: Baasrode, Dendermonde, Beervelde en Drongen.

Bankieren (AXA Bank) en verzekeren (onafhankelijk makelaar) vormen dé specialiteit van GroepDender!