Autoverzekering

Breng je een auto in het verkeer, ben je verplicht een autoverzekering af te sluiten. Of je nu betrokken bent bij een verkeersongeval of jouw auto wordt gestolen, onze autoverzekering bied je gemoedsrust op de baan.

Autoverzekering

Autoverzekering

Waarvoor dient een autoverzekering?

Het is in België wettelijk verplicht om een ​​autoverzekering af te sluiten, vooraleer je met een voertuig op de openbare weg mag rijden.

U kunt dit uitbreiden met o.a. een omniumverzekering en deze biedt jou financiële bescherming bij een ongeval of diefstal van je wagen.

Autoverzekering bij GroepDender

Bij GroepDender kan je kiezen uit verschillende dekkingen, afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Of je nu alleen de wettelijke aansprakelijkheid wilt dekken of je wilt een uitgebreidere dekking voor bijvoorbeeld voertuigschade, juridische bijstand of bijstand bij ongeval en pech, wij stellen de juiste autoverzekering voor jou samen.

Onze experten gaan samen met jou door de volledige verzekeringspolis om alle details en mogelijkheden te bespreken. Zowel voor particulier als voor professioneel gebruik.

Meer weten?

Of je nu graag een nieuwe autoverzekering afsluit of je wil je bestaande polis laten herzien, neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij helpen je graag verder bij het vinden van de beste oplossing.

 

Interesse in deze verzekering?

Interesse in deze verzekering?

Laat jouw gegevens achter zodat een van onze experten jou kan contacteren met een interessant voorstel.


Ik heb interesse in: