Bijstandsverzekering

Een bijstandsverzekering biedt jou en jouw gezin bescherming en hulp bij onverwachte problemen of ongevallen, zowel thuis als onderweg. Of je nu pech hebt met de wagen, je sleutels kwijt bent of dringend medische ondersteuning nodig hebt, onze bijstandsverzekering zorgt voor snelle en professionele hulp.

Bijstandsverzekering

Bijstandverzekering

Wat is een bijstandsverzekering?

Onze bijstandsverzekering biedt een uitgebreide dekking, zodat je altijd kunt rekenen op hulp in allerlei soorten noodsituaties. Je kunt kiezen voor een basisdekking of een uitgebreide(re) dekking, afhankelijk van jouw persoonlijke behoeften. Met een bijstandsverzekering organiseren we niet alleen de hulp, maar nemen wij als verzekeraar eveneens de kosten van de bijstand ten laste.

Neem je een bijstandsverzekering bij GroepDender? Dan word je altijd snel en professioneel geholpen, wanneer je dat nodig hebt, 7 dagen op 7, 24 uur op 24. Dankzij het gratis noodnummer kan je steeds een beroep doen op gespecialiseerde bijstandsverleners die jou zo snel mogelijk uit de nood komen helpen.

Ons team van experts staat zo 24/7 voor jou klaar om je te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor jouw noodsituatie.

Enkele noodsituaties

  • Thuis of eender waar ter wereld gekwetst of ziek zijn
  • Thuis, in België of waar ook in Europa een panne hebben met de wagen
  • In het buitenland medische zorgen nodig hebben of gerepatrieerd worden
  • Pech in binnen-of buitenland

Dit zijn slechts enkele ongelukkige situaties waarbij iedereen de gratis hulp van een gespecialiseerde bijstandsverlener zal appreciëren.

 

Wat is het verschil tussen een bijstandsverzekering, reisbijstandsverzekering en reisverzekering?

Een reisbijstandsverzekering, een reisverzekering en een bijstandsverzekering zijn termen die soms door elkaar worden gebruikt, maar ze hebben wel degelijk verschillende betekenissen en dekkingen.

Kort samengevat biedt een reisbijstandsverzekering hulp en bijstand bij onvoorziene gebeurtenissen tijdens een reis, zoals medische noodgevallen of verlies van bagage. Een reisverzekering biedt vooral financiële dekking voor verschillende risico’s tijdens een reis, inclusief medische kosten of annulering van de reis. Een bijstandsverzekering biedt dekking en hulp bij pech, technische problemen en ongevallen tijdens het rijden, inclusief sleepdiensten en reparaties ter plaatse.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze bijstandsverzekering en hoe wij jou kunnen helpen en beschermen bij onvoorziene omstandigheden? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Onze verzekeringsexperts staan klaar om jou te helpen de juiste keuze te maken voor jouw situatie.

 

Interesse in deze verzekering?

Interesse in deze verzekering?

Laat jouw gegevens achter zodat een van onze experten jou kan contacteren met een interessant voorstel.


Ik heb interesse in: