Familiale verzekering

Een ongeluk in huis, bij vrienden of familie is snel gebeurd en daar kan soms een aanzienlijk prijskaartje aan vasthangen. Met een familiale verzekering bescherm je jezelf en jouw gezin tegen de financiële gevolgen van onvoorziene gebeurtenissen waarbij er schade berokkend wordt aan derden, zoals schade aan eigendommen van derden of letselschade. Op die manier kunnen jij en jouw gezin met een gerust hart genieten van het leven.

fuckdeesallemaal

Familiale verzekering

Wat is een familiale verzekering?

De familiale verzekering of de verzekering burgerlijke aansprakelijkheid privéleven, is een contract dat zowel jou als je gezin dekt tegen allerlei vormen van afbreuk, zoals schade veroorzaakt door jou, de kinderen en zelfs je huisdieren. Thuis, te voet, op de fiets, in de trein, tram of bus, tijdens sportieve activiteiten, op bezoek bij vrienden en zelfs op vakantie, met onze familiale verzekering ben je gedekt, overal ter wereld.

Onze familiale verzekering biedt uitgebreide dekking. Je kunt daarnaast ook nog kiezen voor aanvullende dekkingen, zoals rechtsbijstand en dekking voor je huispersoneel. Er zijn ook nog verschillende andere uitbreidingen en waarborgen mogelijk, afhankelijk van de activiteiten van jouw gezin.

GroepDender biedt een uitstekende klantenservice, zodat je altijd kunt rekenen op professionele hulp en advies. Ons team van ervaren experts staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor jouw situatie.

Wie is er allemaal verzekerd?

Deze verzekering dekt alle personen en huisdieren die onder jouw dak wonen en ze vergoedt eveneens schade veroorzaakt aan derden door volgende personen:

  • Jouw kinderen die op kot verblijven of die het ouderlijk huis minder dan 6 maanden geleden verlaten hebben
  • De niet-inwonende kinderen ten laste van jou of de partner waarmee je samenwoont;
  • De personen die op jouw kinderen of dieren passen
  • De kinderen en dieren waar je zelf op past, ook als je voor die kinderopvang betaald wordt
  • De poetsvrouw of tuinman die bij jou aan het werk is
  • Vrienden die bij jou blijven slapen.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze familiale verzekering en hoe wij jou en jouw gezin kunnen beschermen tegen onvoorziene gebeurtenissen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Onze verzekeringsexperts staan klaar om jou te helpen, zodat je de juiste keuze kunt maken.

 

Interesse in deze verzekering?

Interesse in deze verzekering?

Laat jouw gegevens achter zodat een van onze experten jou kan contacteren met een interessant voorstel.


Ik heb interesse in: