Overlijdensverzekering

Een overlijdensverzekering is een belangrijk onderdeel van iedere financiële planning. Bij jouw overlijden biedt deze verzekering gemoedsrust en bescherming voor je familie zodat zij zich daar geen zorgen over hoeven te maken tijdens deze moeilijke periode.

Overlijdensverzekering

Overlijdensverzekering

Een overlijdensverzekering biedt zekerheid

Een overlijden heeft voor de familie vaak financiële problemen tot gevolg. Wie gaat de opleiding van de kinderen (verder) bekostigen? Wie gaat de begrafenis betalen? En hoeveel bedragen de successierechten? Het zijn allemaal zaken waarmee je je liever niet bezighoudt, wanneer er iemand die je graag ziet overlijdt.

Waarvoor dient een overlijdensverzekering ?

Onze overlijdensverzekeringspolissen bieden jouw familie financiële zekerheid in geval dat jij zou overlijden. Deze verzekering garandeert de storting van een bepaald kapitaal aan je rechthebbenden.

Een overlijdensverzekering kan ook een oplossing bieden om jouw erfenis te beschermen en ervoor te zorgen dat je dierbaren niet in financiële problemen komen na jouw overlijden.

 

Meer weten?

Met onze ervaring kunnen wij jou helpen bij het vinden van de juiste overlijdensverzekering om jouw gezin de financiële zorgen te besparen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte en ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

 

Interesse in deze verzekering?

Interesse in deze verzekering?

Laat jouw gegevens achter zodat een van onze experten jou kan contacteren met een interessant voorstel.


Ik heb interesse in: