Vrij aanvullend pensioensparen (VAPZ)

Als zelfstandige ben je verantwoordelijk voor jouw eigen succes en financiële stabiliteit. Ook na je carrière. Het is daarom van groot belang dat je op tijd begint te sparen om je pensioen als zelfstandige te kunnen aanvullen. Dat extra spaarpotje kun je opbouwen op verschillende manieren, maar de eerste stap is steeds VAPZ; vrij aanvullend pensioensparen met maximaal belastingvoordeel.

Verzekering voor zelfstandigen

VAPZ: Vrij Aanvullend Pensioensparen

Waarom kiezen voor een VAPZ?

Wanneer je als zelfstandige kiest voor een Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ), dan geniet je van aantrekkelijke fiscale voordelen, waardoor je minder belastingen moet betalen. Daarnaast biedt een aanvullend pensioen bovenop het wettelijk pensioen, financiële zekerheid in geval van arbeidsongeschiktheid en geeft het meer flexibiliteit bij het bepalen van premies.

Het VAPZ helpt jou als zelfstandige om controle te krijgen over je pensioenplanning, wat essentieel is voor jouw financiële toekomst.

Hoe gaat VAPZ in zijn werk?

Door de combinatie van belastingvoordeel en lagere sociale bijdragen kun je tot wel 2/3 van je premie terugkrijgen. Als we deze voordelen samenvoegen, kan je uiteindelijke besparing oplopen tot wel 64% van de betaalde premie. Uiteraard hangt de exacte besparing af van je inkomen en de specifieke fiscale situatie, maar het is duidelijk dat het VAPZ een slimme financiële keuze kan zijn om je pensioen op te bouwen en belastingen te verminderen.

Wij weten van aanpakken

Aangezien wij bij GroepDender beroepshalve actief zijn als zelfstandige/zaakvoerder van een vennootschap, kunnen wij ons perfect inleven in jouw situatie. Wij voldoen aan jouw verwachtingen op het vlak van service en verzekeringsadvies, zowel op professioneel vlak als in jouw privéleven.

 

Meer weten?

Meer pensioen, minder belastingen, lagere sociale bijdragen, wie wil dat nu niet? Contacteer ons, kom eens langs voor een gesprek en ontdek van welke voordelen jij als zelfstandige kunt genieten. Dit allemaal volledig vrijblijvend.

Stelt jouw drukke schema je niet in staat om tot bij ons te komen? Dan komen wij met alle plezier tot bij jou. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte op maat.

 

Interesse in deze verzekering?

Interesse in deze verzekering?

Laat jouw gegevens achter zodat een van onze experten jou kan contacteren met een interessant voorstel.


Ik heb interesse in: