Individuele Pensioentoezegging (IPT)

Als zelfstandige ben je verantwoordelijk voor jouw eigen succes en financiële stabiliteit. Ook na je carrière. Het is daarom van groot belang dat je op tijd begint te sparen om je pensioen als zelfstandige te kunnen aanvullen. Naast het Vrij Aanvullend pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ) kun je ook kiezen voor een Individuele Pensioentoezegging (IPT) om op een interessante manier verder te bouwen aan je pensioen.

Verzekering voor zelfstandigen

IPT: Individuele Pensioentoezegging

Wat is IPT?

Een Individuele Pensioentoezegging (IPT) is een levensverzekering die specifiek werd ontworpen voor zelfstandigen en bedrijfsleiders van vennootschappen in België. Het biedt jou de mogelijkheid om een aanvullend pensioen op te bouwen op een niveau vergelijkbaar met dat van ambtenaren.

IPT is een ideale aanvulling op het Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ) en biedt aanzienlijke belastingvoordelen. Met een IPT kun je niet alleen je pensioenkapitaal vergroten, maar ook uw financiële bescherming versterken met aantrekkelijke aanvullende dekkingen.

Wat zijn de voordelen van IPT?

IPT biedt heel wat voordelen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Zo bouw je met IPT een extra pensioenkapitaal op met het potentieel voor extralegaal voordeel. Daarbij kan het zijn dat (onder bepaalde voorwaarden) de premies door de vennootschap worden betaald en niet worden belast als voordelen in natura op je persoonlijke inkomsten.

Bovendien is er de mogelijkheid om een voorschot aan te vragen voor privégebruik, dat kan worden gebruikt voor zaken zoals het verwerven, bouwen, verfraaien, repareren of renoveren van een woning in de Europese Economische Ruimte.

Wij weten van aanpakken

Aangezien wij bij GroepDender beroepshalve actief zijn als zelfstandige/zaakvoerder van een vennootschap, kunnen wij ons perfect inleven in jouw situatie. Wij voldoen aan jouw verwachtingen op het vlak van service en verzekeringsadvies, zowel op professioneel vlak als in jouw privéleven.

 

Meer weten?

Meer pensioen, minder belastingen, lagere sociale bijdragen, wie wil dat nu niet? Contacteer ons, kom eens langs voor een gesprek en ontdek van welke voordelen jij als zelfstandige kunt genieten. Dit allemaal volledig vrijblijvend.

Stelt jouw drukke schema je niet in staat om tot bij ons te komen? Dan komen wij met alle plezier tot bij jou. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte op maat.

 

Interesse in deze verzekering?

Interesse in deze verzekering?

Laat jouw gegevens achter zodat een van onze experten jou kan contacteren met een interessant voorstel.


Ik heb interesse in: