Onze bankactiviteit verhuist naar Dendermonde

Beste klant

Het banklandschap is de laatste jaren enorm geëvolueerd, dat heeft u ongetwijfeld ook al gemerkt. Uw gekende AXA Bankkantoor in Baasrode ontsnapt jammer genoeg niet aan deze tendens, het huidige klimaat heeft ons gedwongen om een belangrijke beslissing te nemen.

Vanaf 1 december 2023 verhuist onze bankactiviteit naar ons AXA Bankagentschap in Dendermonde (Vlasmarkt 12a).

Tim en Stef, uw vaste contactpersonen uit Baasrode, blijven aanwezig en zullen ook in Dendermonde dagelijks voor u klaarstaan om u advies en service op maat te geven voor al uw bankzaken, beleggingen en kredieten.

Het zijn enkel de bankactiviteiten die verhuizen. Voor uw verzekeringen blijven wij u als onafhankelijk verzekeringsmakelaar verder helpen vanuit het kantoor in Baasrode. Deze fysieke locatie op het Dorpsplein blijft bestaan met dezelfde vertrouwde gezichten.

Deze overgang vergt een grondige voorbereiding. Om dit alles zo vlot mogelijk te laten verlopen, werken wij vanaf heden op dinsdag en donderdag enkel op afspraak. Loketverrichtingen zijn op deze dagen niet mogelijk.

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Aarzel aub niet om mij en/of andere medewerkers van ons kantoor aan te spreken. Zo krijgt u meteen de juiste antwoorden direct van uw vertrouwenspersoon.

Met vriendelijke groeten

Jan, Tim, Stef en het voltallige GroepDender Team

Vanaf 4/12 heten wij onze bankklanten welkom in ons AXA bankkantoor op de Vlasmarkt in Dendermonde. Het kantoor in Dendermonde is iedere voormiddag geopend van 9u – 12.30u en in de namiddag na afspraak.